Kaartverkoop gestart!

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen in Het Betty Asfalt Complex is van start gegaan. Eind augustus gaan we – zoals u wellicht al wist – weer open. Dat gaat feestelijk gebeuren maar daar komen nog nadere berichten over.

Vanaf eind augustus weer veel mooie, leuke en grensverleggende voorstellingen zoals u van ons gewend bent. U kunt naar Lisa Ostermann, Paul de Leeuw, Martijn Koning, Bram Bakker, Gummbah & Bedaux, Barts Boekenclub, Rauwe Vitrage, Marjolein van Kooten, De Open BAC, André Manuel, Erik van Muiswinkel, Paul Haenen en nog veel meer. Het is een voorlopig agenda en reikt op dit moment nog niet verder dan de komende maanden.

De wintervoorstelling van Dolman & Gremdaat in december komt er ook uiteraard weer aan maar de kaartverkoop daarvan start op 1 september. De exacte data kunnen we nu nog niet geven.

Vanaf augustus bent u dus weer van harte welkom in ons gerestaureerde en uitgebreide theater, met de vertrouwde theaterzaal maar nu ook met een kleine zaal erbij. We zijn nu een echt complex geworden, met 2 zalen, 2 foyers, 10 wc’s en de beste luchtverversing van Europa. De sfeer en gezelligheid zijn gebleven en – we zeggen het nog maar eens – het is nu, naast de voorstellingen, een ideale plek voor een besloten feest, bruiloft, congres, boekpresentatie of vergadering!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *