Stichting opgericht!

WORD VRIEND (donateur) OF LID en steun HET BETTY ASFALT COMPLEX

Na de heropening van het Betty Asfalt Complex en met de ingebruikneming van een tweede zaal hebben wij ter ondersteuning van de activiteiten en met het oog op de toekomst een Stichting opgericht. De voornaamste doelstelling van de Stichting is Theater Het Betty Asfalt Complex financieel te ondersteunen, nu en in de toekomst en zo het voortbestaan te waarborgen.

In het verleden hebben Paul Haenen en Dammie van Geest altijd uit eigen middelen de tekorten aangevuld, maar voor de komende jaren zou het fijn zijn als het Betty Asfalt Complex, met steun van de stichting, op eigen benen komt te staan, zodat het voortbestaan van het theater verzekerd is.

U kunt het theater steunen door een bijdrage te storten op de rekening van Stichting Betty Asfalt Complex, alle donaties helpen maar u kunt ook lid worden van de Betty Asfalt Club. Voor €100* per jaar zorgt u samen met anderen ervoor dat het Betty Asfalt Complex z’n onafhankelijkheid behoudt. Bovendien wordt u, als Betty Asfalt Clublid, als eerste in de gelegenheid gesteld om kaartjes te bestellen voor de traditionele wintervoorstelling of andere speciale activiteiten. Ook zullen er in de loop van het jaar speciale leden bijeenkomsten komen.

Belangrijkste is dat u als donateur of lid er mede voor zorgt dat het unieke Betty Asfalt Complex, met hoog in het vaandel onafhankelijkheid, humor en eigenzinnigheid, kan blijven bestaan. In een wereld waarin de vertrutting en cancelling hand over hand toenemen is ons theater bittere noodzaak, vinden wij.

U steunt ons – of u nu wel of niet lid wordt van de Betty Asfalt Club – door uw bijdrage te storten op rekeningnummer NL96 ABNA 0117 2501 04 t.n.v. Stichting Het Betty Asfalt Complex. Vermeld bij de betaling ‘vriend’ of ‘lid’ en vul het formulier hieronder in. 

Alvast heel hartelijk dank!

In het bestuur van de stichting zitten
Jacob Bron, directeur stadsschouwburg Velsen
Floor Nicolas, programmeur bij De Kleine Komedie
Dammie van Geest
Paul Haenen

* meer dan 100 euro mag natuurlijk ook!

JA, JA, JA...! Ik word vriend/lid van Het Betty Asfalt Complex en heb ter ondersteuning minimaal €100 overgemaakt op rekening NL96 ABNA 0117 2501 04 t.n.v. Stichting Het Betty Asfalt Complex.