Het Betty Asfalt Complex... iets voor u?!

Het Betty Asfalt Complex is gevestigd in een voormalige burgermeesterswoning en is al sinds de jaren ’60 een cabarettheater, het oudste cabarettheater van Nederland. Naast de originele zaal en klassieke foyer huisvest er ook nog een tweede zaal en foyer in het souterrain, met eigen entree. 

Contact en informatie, mail naar kantoor@bettyasfalt.nl

Het is mogelijk één of meerdere zalen te huren voor een bijeenkomst. De zalen beschikken over een foyer, theatertechnische faciliteiten, modern sanitair, artiestenfoyer met keuken en kleedkamers. Uitermate geschikt voor: kleinschalig congres, besloten feest of voorstelling, bruiloft, verjaardag, borrel, tv-opname, boekpresentatie. We zijn ook trouwlokatie.

Klassieke zaal en foyer

Gelegen op de begane grond bevindt zich een monumentale entree met gang als doorgang naar de klassieke zaal. 

De capaciteit bedraagt maximaal 120 personen. De zaal bestaat uit twee delen, het voorgedeelte met plaats voor 80 personen en achtergedeelte (loge) met 40 plaatsen. Er is een garderobe in de gang tussen de zaal en de foyer. De toiletten zijn bereikbaar via de trap in de gang, heren en dames toiletten zijn gescheiden van elkaar. De huur van zaal en foyer bedraagt in basis € 1250,00. Voor publieke voorstellingen geldt een lager tarief. 

Het Souterrain en z'n Foyer

Gelegen in het souterrain bevindt zich een nieuw zaaltje en een foyer. De capaciteit van de zaal bedraagt maximaal 60 personen. Beschikt over eigen toiletten. Een zelfstandige theatertje met eigen foyer, bar, toiletten en ingang aan de Nieuwezijds. Huurprijs in basis € 750,00. Afwijkingen zijn mogelijk en voor publieke voorstellingen geldt een lager tarief.

Het Betty Asfalt Complex is gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282, tussen de Dam en het Spui. Het Complex is goed bereikbaar met de tram (halte Paleisstraat) en metro (halte Rokin, uitgang Dam) en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Er zijn diverse parkeergarages in de buurt.

Contact en informatie, mail naar kantoor@bettyasfalt.nl