De Parkzaal en de Parkfoyer

Na de verbouwing in 2022 is er ruimte gekomen voor een nieuwe zaal en een nieuwe foyer in het souterrain van Het Betty Asfalt Complex. Ingang aan het Postzegelpark op de Nieuwezijds Voorburgwal. De nieuwe zaal en gezellige foyer zijn een ideale plek om kleine voorstellingen, bijeenkomsten, feestjes en presentaties te organiseren met ca 60 personen. In beide ruimtes is een 2.0 ventilatie aangebracht.

Contact kantoor@bettyasfalt.nl

De Parkzaal

Een tweede zaal voor het Betty Asfalt Complex waar 60 mensen plaats kunnen nemen heeft alle voorzieningen voor een geslaagde voorstelling, presentatie of vergadering. De nieuw gecreëerde ruimte is aan te passen aan elk gewenste sfeer. 

 

 
Previous
Next

De Parkfoyer

Met de eigen ingang vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal is de nieuwe foyer makkelijk te bereiken. De ruimte heeft een klassieke en een fris moderne indruk. De houten balken en de bakstenen muren benadrukken de geschiedenis van het pand, de afwerking maakt het eigentijds. Er zijn nieuwe toiletten en zoals gezegd up to date ventilatiesysteem. 

De nieuwe ruimte is ook multifunctioneel te gebruiken, uiteraard als foyer voor aanvang van een voorstelling in de nieuwe zaal maar ook voor een besloten feest/bijeenkomst, vergadering, boekpresentatie, etc…

Previous
Next