Het Souterrain

Na de verbouwing in 2022 is er ruimte gekomen voor een nieuwe zaal en een nieuwe foyer in het souterrain van Het Betty Asfalt Complex. Eigen ingang aan het Postzegelpark op de Nieuwezijds Voorburgwal. Met eigen toiletten een geheel zelfstandige eenheid. De nieuwe zaal en gezellige foyer zijn een ideale plek om kleine voorstellingen, bijeenkomsten, feestjes en presentaties te organiseren met ca. 60 personen. In beide ruimtes is een 2.0 ventilatie aangebracht. De prijs voor een verhuring is in basis € 750,00. Voor een publieke voorstelling geldt een lager tarief.

Interesse? Neem contact met ons op via kantoor@bettyasfalt.nl of vul onderstaand formulier in.

De zaal (v/h De Parkzaal)

Een tweede zaal in het Betty Asfalt Complex, Het Souterrain, waar 60 mensen plaats kunnen nemen heeft alle voorzieningen voor een geslaagde voorstelling, presentatie of vergadering. De nieuw gecreëerde ruimte is aan te passen aan elk gewenste sfeer.

De Souterrainfoyer

Met de eigen ingang vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal is Het Souterrain makkelijk te bereiken. De foyer heeft een klassieke en een fris moderne indruk. De houten balken en de bakstenen muren benadrukken de geschiedenis van het pand, de afwerking maakt het eigentijds. Er zijn nieuwe toiletten en zoals gezegd up to date ventilatiesysteem.

De nieuwe ruimte is ook multifunctioneel te gebruiken, uiteraard als foyer voor aanvang en na afloop van een voorstelling, maar ook voor een besloten feest/bijeenkomst, vergadering, boekpresentatie, etc.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Interesse? Neem contact met ons op via kantoor@bettyasfalt.nl of vul onderstaand formulier in. 

Gaarne wil ik informatie/contact over verhuur