Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Wij vonden elkaar
Nummers op deze cd uit 1990 zijn o.a.:- Wij vonden elkaar- Een beetje misselijk- Vrolijk Inzicht- Ik weet het niet- Wie heeft gelijk- Te gevoelig- Mama, waar ben je- Fijn gesprek
Winkel verderMijn winkelmandje
Bocht en bumpers
Plaats in mandje
Prijs: € 8,00


Vergroten
Bert Bocht had eigenlijk chirurg willen worden, maar werd per ongeluk autoverkoper. En met succes: zijn collega's dragen hem op handen en zonder er de geringste moeite voor te hoeven doen, verkoopt hij de ene na de andere auto. Net iets te gemakkelijk, naar zijn smaak.
Zijn vrouw Els praat met bomen en gras en heeft begrip voor iedereen. Dus ook voor Berts verlangen naar harde verkooponderhandelingen. Thuis speelt Els daarom regelmatig "de lastige klant": Bert moet al zijn gewiekste verkooptechnieken inzetten om een van zijn fictieve auto's aan haar te slijten. Het is een spel waar ze zo in opgaan, dat ze het nauwelijks meer kunnen onderscheiden van de werkelijkheid...

"Een geestige komedie die naarmate het stuk vordert almaar schrijnender wordt." (Haarlems Dagblad)

Dingen die men niet zegt
Plaats in mandje
Prijs: € 11,00


Vergroten
Al dertig jaar een begrip in Nederland: Margreet Dolman. Licht ontvlambaar, bij voortduring twijfelend aan vele schijnbaar elementaire zaken, maar altijd strijdbaar en idealistisch.
Dingen die men niet zegt. Bizarre bekentenissen van een onevenwichtige vrouw.
is een onthullend boek, waarin de onversneden emoties van iedere bladzijde spatten. Deze populaire bundel van Margreet Dolman bevat een dozijn verhalen over liefde en bizarre gebeurtenissen, en heeft bewezen veel mensen van hun lente-, zomer-, herfst- en winterdepressies af te helpen.

Gremdaat wijst de weg
Plaats in mandje
Prijs: € 9,00


Vergroten
In Dominee Gremdaat wijst de weg (naar een prettige overgang) doet dominee Eppe Gremdaat een poging de lezer de weg te wijzen in de verwarrende tijd die we tegemoet gaan. Aan de hand van gesprekken die hij voerde met talloze aardige, gestoorde, afwijkende en lieve mensen geeft dominee Gremdaat op de nieuwe-eeuwvragen een eigenzinnig en troostvol antwoord.


Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl