Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Dominee Gremdaat in Europa
DVDTV nr.2, 10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten.Wat is Europa toch mooi… kent u die uitdrukking? Ik moest daar aan denken toen ik bezig was deze dvd samen te stellen. Voor de Margree
Winkel verderMijn winkelmandje
MargreetDVD 8
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Ik hoop dat u met veel plezier Margreet DVD 8 gaat bekijken! Fijn dat er in deze wereld van veel hetzelfde toch telkens weer iets anders opduikt. En dat u iemand bent die voor dat andere kiest. Een afwijkend geluid, een zuivere kijk, een afhankelijk inzicht. Ook deze dvd is haast een ideale televisieavond. Een fijne reisreportage van dominee Gremdaat, ontroerende interviews met o.a. de dichter Hans Verhagen, de schrijver Arthur Japin en fluitvirtuoos Geert Chatrou en tenslotte ook bekentenissen van mij zelve. Geniet van onafhankelijkheid. Geniet van de MargreetDVD.

INHOUD:
Arthur Japin - De wereld van ...
Gremdaat in Oslo - zoektocht naar geluk
Margreet en Rita Verdonk - Ken je me nog?
Hans Verhagen - Dolman bij P.C. Hoofdprijswinnar
Geert Chatrou - Schoonhuid van het fluitenBetty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl