Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Paul Haenen Tot nu toe
24,95 euro + 2,-- euro verzendkostenWilt u een gesigneerd exemplaar van Paul Haenen ontvangen. Dan moet u bij betaling via Ideal bij opmerkingen: gesigneerd zetten.Journalist, schrijver, (stem)ac
Winkel verderMijn winkelmandje
Vorige 1 / 2 Volgende

Dominee Gremdaat op de Parade
Geplaatst op 17/7/2014 door de redactie.

Dominee Gremdaat op de Parade
Utrecht 31 juli t/m 3 augustus
Amsterdam 13 t/m 16 augustus

Reserveer hier je kaarten:
http://www.deparade.nl/programma/theater

Dolman en Gremdaat LIVE (tournee)
Geplaatst op 20/9/2012 door de redactie.


De afgelopen jaren was Paul Haenen alleen te zien in zijn eigen theater, het Betty Asfalt Complex. Nu heeft hij weer zin om het land in te trekken met zijn bekende karakters. ‘Dolman & Gremdaat live' is een vrolijke voorstelling over verleden, heden en toekomst, gebracht in de welbekende Haenen-mix van satire, poëzie en zang.

Klik HIER voor de tournee
Van 6 t/m 31 december staat dominee Gremdaat samen met Margreet Dolman en dokter Valentijn in het Betty Asfalt Complex met de traditionele wintervoorstelling 'Margreet Dolman brengt warmte in de donkerste dagen van het jaar en Dominee Gremdaat wijst de weg naar een evenwichtig 2014'

Klik HIER om te reserveren.

Dominee Gremdaat bij 'De wereld draait door'
Geplaatst op 19/9/2012 door de redactie.

  Regelmatig schuift dominee Gremdaat aan tafel bij 'De wereld draait door'
  Klik HIER voor de website


DVD Gremdaat in Europa Nog steeds actueel!
Geplaatst op 2/12/2010 door de redactie.

Blij met een resultaat... kent u die uitdrukking?

Het overkwam mij toen ik gisteren naar Dominee Gremdaat in Europa keek. Met Niels Schröder, Dammie van Geest en Mike Starink heb ik hard gewerkt aan een prachtige reisdvd. En hoewel ik het moeilijk vind om mijzelf op het tv-scherm te aanschouwen, kon ik gisteren een glimlach niet onderdrukken. Ik denk dat veel mensen zullen genieten van de prachtige beelden van o.a. Venetië, Berlijn en Londen maar dat mensen ook troost en evenwicht weten te putten uit mijn persoonlijk woorden. Het is altijd fijn als mensen na afloop van een preek of een overdenking zeggen: 'Goh, dominee Gremdaat, wat hebt u mij weer geweldig gesteund, ik kan het leven weer aan.' Bij het aanschouwen van deze dvd zullen die reacties er zeker komen.

Wat fijn
om op het juiste moment en bij de juiste mensen een hart onder de riem te steken. Want begrip en zachtheid is in deze harde en verscheurde wereld wel op zijn plaats. De dvd Dominee Gremdaat in Europa is nu uit en via onze website http://www.bettyasfalt.nl of in ons theater Het Betty Asfalt Complex verkrijgbaar.

Wist u dat er een prachtige dominee Gremdaat facebook site is? Een enthousiaste jongeman heeft de site opgezet en houdt hem ook bij. 

Ik wens u een fijne voortzetting.  Ds Gremdaat
Geplaatst op 22/3/2010 door de redactie.

Dominee Eppe Gremdaat heeft een wekelijkse column, klik hier voor de Preek van de Week en is regelmatig te zien bij 'De wereld draait door'maar hij treed ook in het hele land op, bij congressen, symposia en feestelijke bijeenkomsten. Daarnaast is hij elke twee maanden te vinden op de MargreetDVD. Zo verspreidt hij de boodschap van ruimdenkendheid, zelfvertrouwen en eigenzinnigheid.

Dominee Gremdaat zal niet gauw iemand veroordelen of uitstoten. Hij houdt van variatie en bevlogenheid. Mensen die oprecht zijn en met een open mind in de maatschappij staan, of ze nou gelovig zijn of niet, hebben bij dominee Gremdaat een streepje voor.

Zie verder Gremdaat op syposium of congres onder aan deze paginaVorige 1 / 2 Volgende

Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl