Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MENS&GEVOELENS
Los nummer €5.90 + €1.60  verzendkosten. Voor buitenland komen er extra verzendkosten bij. informatie : kantoor@bettyasfalt.nl
Winkel verderMijn winkelmandje
Andere mogelijkheden van het Betty Asfalt Complex
Geplaatst op 1/10/2009 door de redactie.

Klik hier voor een Virtuele Rondleiding door het Betty Asfalt Complex

Het Betty Asfalt Complex is gehuisvest in een prachtig, monumentaal pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 in het het hartje van Amsterdam en voor bijna alles geschikt. Naast professionele theater-cabaret- en muziekvoorstellingen vinden in het Betty Asfalt Complex veel andere activiteiten plaats.


Bijvoorbeeld: boekpresentaties, tv-opnames, filmavonden, recepties, besloten feesten en bruiloften.Het Betty Asfalt Complex is een officiele trouwlocatie.


Een ideale plek ook om een besloten familiefeest - al of niet met optredens in de theaterzaal - te houden. Door de intieme theaterzaal is het met 30 man heel gezellig maar ook met 115 (maximum).Het Betty Asfalt Complex beschikt over een theaterzaal met zoals gezegd 115 zitplaatsen, een complete lichtinstallatie en een goede akoestiek. Een geluidsinstallatie kan in overleg geregeld worden. Een piano is aanwezig en projectie via een beamer behoort ook tot de mogelijkheden.


Bij alle verhuringen is de foyer, die ook 115 man kan herbergen, geopend en door Betty Asfalt-medewerkers bemand. Catering - door derden - kan bemiddeld worden maar kan ook door de huurder zelf geregeld worden. De totale toegestane capaciteit van het Complex ( theater + foyer + monumentale gang ) is ca 140 personen. Informatie : kantoor@bettyasfalt.nl of 020-6204748)

Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl