Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MENS&GEVOELENS
Los nummer €5.90 + €1.60  verzendkosten. Voor buitenland komen er extra verzendkosten bij. informatie : kantoor@bettyasfalt.nl
Winkel verderMijn winkelmandje
Spelen in het Betty Asfalt Complex
Geplaatst op 1/10/2009 door de redactie.

In principe kan iedereen terecht in het Complex en er vindt geen actieve programmering plaats d.w.z er wordt niet in november van het voorgaande seizoen al een heel jaarprogramma vastgesteld. Eigen initiatief speelt een belangrijke rol.

Het Betty Asfalt Complex streeft wel naar een afwissellende programmering die niet alleen uit cabaret bestaat. Toneel, muziek, film en alle grensgebieden zijn ook welkom. De bespelers spelen altijd voor eigen rekening en risico en betalen in de meeste gevallen huur. Hoofdbespeler is Paul Haenen; niet alleen met zijn eigen cabaretvoorstellingen (vaak in de gedaante van Margreet Dolman of dominee Gremdaat) maar ook dikwijls met toneelstukken van zijn hand. 

Toch zijn er daarnaast nog vele maanden en weken in het seizoen beschikbaar en het voordeel is dat men vaak op zeer korte termijn nog terecht kan. Ideaal om te try-outen maar ook om nog wat extra voorstellingen te geven als een succesvolle voorstelling elders niet meer terecht kan.

Men kan met een eigen technicus spelen maar ook wij kunnen tegen betaling een technicus leveren. Standaard geluid en licht is bij de huurprijs inbegrepen.
Informatie over condities en mogelijkheden :kantoor@bettyasfalt.nl of per telefoon 020-6204748.


Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl