Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Als liefde van twee kanten komt...
Mooi zwart T-shirt met de tekst: "Als liefde van twee kanten komt... Doe jij dit en doe ik dat. (Margreet Dolman)"Verkrijgbaar in de maten: M L XL XXLVermeld bij uw bestelling welke maat U wilt!
Winkel verderMijn winkelmandje
Gastenboek
Laat een reactie achter!


Mooie voorstelling gezien, geweldig feest meegemaakt, of iets heel anders? Laat een bericht achter in het gastenboek van Betty Asfalt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Geplaatst op 25/2/2012 door Gabriel van den Brink

Geachte heer Haenen en van Geest, nogmaals mijn dank voor de fantastische avond gisteren bij Dolman live en het gezellige ronde tafel gesprek na afloop. Ik kan er weer even tegen...( kent u die uitdrukking?) vriendelijke groet Gabriel van den Brink ( niet de filosoof/schrijver)Geplaatst op 7/2/2012 door KOen van der Ahé

Beste Dominee Gremdaat, Ik wordt zeer positief van uw boodschappen, de retroriek en uw grappige handgebaren. Dat ik bij u aanklop is dat ik u bewonder en toch iedere keer origineel durft te zijn. Wellicht dat het voer voor u is voor een filmpje of voor gedachten. Ik hou van sneeuw, ik houd van ijs maar niet voor lang. Van mij mag deze nu al smelten. Ik heb "zin in de lente!" Kent u die uitdrukking? Maar mag ik dat wel uiten met al die idioten die willen dat er een elf stedentocht komt? Ga vooral zo door. en geef dat ook door aan uw geestelijke tweelingbroer, Bert Haenen. Gegroet met positieve gedachten..Geplaatst op 19/1/2012 door Jettie Schouten

Ook ik heb belangstelling voor het verhaal "volgetankt". Wat een mooie levensles. Is hij inmiddels op cd verschenen ? Met vriendelijke groet. Jettie Schouten.

antwoord Dominee Gremdaat:
Ik meen dat hij nog niet op cd of dvd is verschenen.Geplaatst op 13/1/2012 door Astrid Voorn

Zo, dominee Gremdaat wat een onzin heeft u zitten uitkramen bij DWDD over de muis die het leuk zou vinden om vastgebonden te worden aan een vuurpijl om vervolgens afgeschoten te worden. Wordt de dominee soms seniel ? In dat geval kan hij maar beter met pensioen gaan. Ik als fan heb in ieder geval geen behoefte aan het goedpraten van dit soort dierenmishandeling. Ik ben dus vanaf heden ook geen fan meer. Jammer van die nieuwe dvd die ik met de kerst heb gekregen.
 antwoord dominee Gremdaat:
Maar wat vindt u dan erger, een muis die doodsangsten krijgt van een slang die hem wil oppeuzelen en die muis ook uiteindelijk op gaat vreten of de angst voor een ruimtereis? Weet u wat ik erg vind, de massale dierslachtingen in die kippenlegbaterijen en varkens lopende band slachterijen. Maar je mag dieren niet pesten en misbruiken.
Als u de dvd niet meer wilt bekijken kunt u hem misschien geven aan iemand met gevoel voor relativering.
uw Eppe GremdaatGeplaatst op 19/12/2011 door Edwin Messchendorp

Beste Dominee Gremdaat Naar ik heb begrepen heeft u mij afgelopen vrijdagavond proberen te bellen in het verre Diepenbeek, Belgi


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl